Ukoliko ste gledali film Izgnanik ili ti “Cast Away”, slično Robinzon Krusou, pri čemu je ovde glavni junak Čak Noland, poslovođa u popularnoj kompaniji FedEx, koji ide na poslovni put da isporuči određene pakete, ali dolazi do kvara i njegov avion pada na sred okeana. Čak nekim čudom uspeva da preživi ovu nesreću i ispliva na pusto ostrvu na kojem će do kraja provesti četiri godine svog života, nadajući se da će ga neko pronaći, da će uspeti da se vrati kući.

Najbolji drug Wilson

Na tom pustom ostrvu, znači nema ničega…čoveku je jedino društvo pravila lopta pod imenom Wilson. Čovek bez komunikacija i socijalnog života nije ništa drugo no životinja. Emotivni odnos koji Henks razvija sa odbojkaškom loptom jedno je od najleših i najemotivnijih prijateljstava možete videti na filmu. Drugarstvo koje u određenom momentu dovodi do ivice suza.

wilson-2

Upravo su i u ovoj stvari videli komercijalnu šansu i napravili proizvod koji vam može praviti društvo u momentima kada nikog nema u blizini.  Znajte da je ova lopta najbolji slušalac kojeg možete pronaći. Čak i ako se iznervirate i malo je potapšete, neće se ljutiti. Cena lopte je $20. Možete je kupiti na zvaničnoj stranici Wilson kompanije.

Podelite ovo:
Share This