Tačno je. Konačno smo sklopili dogovor sa V-Cube. Do kraja nedelje naručujemo prvu turu tako da 01.jula očekujemo ceo njihov asortiman flat kocki od 2×2 do 6×6 i pillow varijantu 7×7 u PRODAJI. Kocke će doći u crnoj i beloj varijanti sem kocke 3x3x3.

V-Cube 3x3x3 problem

Razlog tome je loša serija koju su proizveli. Zvanično objašnjenje na engleskom, koje smo dobili od njih, možete pročitati ovde:

„Due to some unforeseen issue during the production of the latest batch of the flat black version of the V-CUBE, we are not happy with the batch of cubes produced and we will not provide them to our customers till we received the next, issue-free batch of the cube.“

v-cube-v3_flat

Ali kao što oni kažu po svojoj zvaničnoj statistici, bele kocke se više prodaju. Nadamo se da to nije marketinški trik koji žele nama prodati ne bili uzeli samo bele kocke. Mada moramo biti iskreni. Ponudili su nam i crne ali nisu garantovali za kvalitet. Sve u svemu, mi nismo želeli nikakav rizik te smo se odlučili za belu varijantu.

Ostale v-cube kocke

Sve ostale V-Cube kocke dolaze i u beloj i u crnoj varijanti. Takođe dolaze u originalnom V pakovanju. Jedva čekamo. Čim ih vidite na sajtu šnači da su stigle u sve radnje. I ne brinite, imaćemo ih u dovoljnim količinama….bar u prvih mesec dana.

v-cube-v2-flat

Podelite ovo:
Share This