Kada spomenemo kompaniju USPCC i njihove bicycle karte odmah da znate da su u pitanju karte čija prodajna cena ne prelazi izos od 1000 dinara. Razlog ovoj povoljnosti je distanca tj.zemlja iz koje nam karte stižu. Zbog tog lakšeg i bržeg puta krajnja cena je itekako povoljna. Naravno, to su karte sa air cushion finish-em i spadaju u standardan kvalitet. Ovoga puta smo nabavili neke stare modele kao i jedan potpuno novi. Spisak modela koje smo dobili možete videti na kraju ovog teksta.

Specijalne Bicycle Gaff karte

Uskoro sledi i iznenađenje za sve one koji vole gaff karte. U dogovoru sa USPCC kompanijom moramo se pohvaliti da su nam spremili poseban deck i to samo za nas. Mi ćemo ga nazvati Gaff G4G. Nadam se da shvatate zašto G4G. Inače ideju za ovaj potez dao nam je naš stalni kupac inače mađioničar po profesiji.

Čim nam to stigne saznaćete više detalja o ovom špilu. Ukratko to će biti deck sa 52 karte ali po malo od svake kombinacije gaff karata koje imamo u sadašnjoj ponudi…npr.bela sa jedne, pa sa druge, plava sa jedne, pa sa druge, crveno-plave i obratno. Postavićemo baner na sajt www.gadget4gift.com čim stigne ovaj specijalni špil.

Karte koje su nam stigle:


 

Želimo Vas obavestiti da su stigle specijalne gaf karte tj.Gaff Mix. Više detalja o ovom špilu možete videti klikom na sledeći link Gaff Mix.

Podelite ovo:
Share This