Leto je odavno počelo i nadamo se da nismo okasneli sa odredjenim proizvodima gde pre svega mislimo na lopticu koja odskače po vodi. Više o tome u našem prethodnom postu ili na našem sajtu. Pored loptice moramo se pohvaliti i jednim artiklom koji je namenjen konzumiranju vina tj.sangrije (ipak je leto) u potaman kolicini. Vise informacija Vinska Flasa.

I da najavimo da ćemo uskoro pustiti friško redizajniran sajt. Ipak je prošlo podosta vremena od prethodne promene. U suštini navigacija i raspored ostaju isti. Malo smo ga više ušarenili. Osnovni razlog promena je broj raznovrsnih rezolucija ekrana na kojima se prikazuje naš sajt, tačnije broj uredjaja kojima se pristupa našem sajtu je mnogo šarolik te smo pokušali svima izaći u susret.
Mi se iskreno nadamo da će vam se dopasti promene. Ukoliko smatrate da smo pogrešili, slobodno nam posšljite kritike. Takodje imajte strpljenja dok ne otklonimo sve bagove koji će se u početku javiti, a vi nam pošaljite poruku ukoliko oštro oko posmatracč primeti neki.

Podelite ovo:
Share This