U našu ponudu ponovo smo uvrstili brze kocke (speedcube) za one koji vole rubikove kocke ali im nije važno da budu najbrži (ispod 4 sekunde), no da umeju doći do rešenja. Naime, nemojte misliti da ove kocke iz naše ponude ne mogu konkurisati najboljima…daleko od toga. Sa našim kockama možete spustiti vreme rešenja i do 10-tak sekundi. Malo li je to? Svaka čast svima onima koji uopšte mogu da je reše…

Ukoliko želite biti najbrži (ispod 4 sekunde) neophodne su vam i kocke iz naše ponude koje koštaju preko 2000 dinara, plus lubrikanti koji služe da se kocka još brže okreće.

Sve naše kocke možete isprobati u našim prodavnicama i odabrati onu pravu koja zadovoljava sve vaše zahteve. Takođe imamo dve nove vrste kocki u našoj ponudi. U pitanju su Gear Cubes. Oblik i cilj su isti, ali je mehanizam okretanja malo drugačiji. Kocke su inače prvi put predstavljene 2009.godine upravo preko youtub-a.

Ovoga puta opredili smo se za brend Shengshou jer nude zaista najbolji odnos kvalitet/cena. Njihove kocke su možda i najprodavanije na svetu. I svaka su preporuka od početničkog nivoa do srednje naprednog. Zaista impresivne supercube kocke za ulaz u svet gde se upotrebljava logika i inteligencija.

Sve kocke iz naše ponude možete videti klikom na: Speedcube.

Podelite ovo:
Share This