Ove godine moram priznati, na vreme su ljudi krenuli sa planiranjem i kupovinom poklona. Sve u želji da se uštedi vreme koje obično uvek zafali u poslednji par dana. Euforija i gužve nikome ne prijaju i nisu potrebne. Ovako ako se krene na vreme i natenate može se probrati i pronaći bez jurnjave pravi poklon.

Nama, kao i svake godine, problem predstavljaju zalihe određenih proizvoda tako da se nadamo da vas nismo mnogo oštetili ukoliko niste naišli na željeni poklon iz našeg asortimana. Sa druge strane se unapred izvinjavamo svima vama ukoliko niste bili usluženi onako detaljno kao što to inače praktikujemo da radimo. Ipak je pojačana gužva te ni mi samo ponekad ne znamo gde se nalazimo.

Takođe se svima unapred izvinjavamo ukoliko kupljeni proizvod nije radio ili je oštećen jer ni mi sami nismo u mogućnosti sve da ih isprobamo. Sačuvajte račun ili ako nemate račun, onda bar osmeh, svratite do nas i mi ćemo vam izaći u susret.

Poslednje nedelje 2017.godine radimo punom parom i to od ponedeljka do nedelje, uključujući i subotu od 10 do 20 časova, kao i nedelju od 10 do 16 časova. Ima se još uvek vremena za prave poklone za najvoljenije. Svratite, tu smo, a ako zakasnite, eto nas opet 03.01.2017., pardon, 2018.godine.

Samo da najavim da u ponedeljak dobijamo nove proizvode.

Podelite ovo:
Share This