Ovom prilikom želimo saopštiti radosnu vest, a to je da vraćamo POWERBALL u našu ponudu posle par godina pauze. Posle kratkih pregovora uspostavili smo saradnju sa RPM Sports-om i postali glavni zastupnici za teritoriju Srbije.

Powerball je razvijen u Sjedinjenim Američkim Državama od strane NASA-za vežbanje i održavanje vitalnosti i snage austronauta u beztežinskom stanju.Kako težina u svemiru nije validna, oni su oformili pomoćni trening u kome se koristi centrifugalna sila umesto težine. Zajedno sa kinesioterapistima osmislili su spravicu koja se zove Powerball.

PowerBall radi bez (spoljašnjeg) elektriciteta npr.bez baterija.PowerBall jezgro okreće se rotacijom vašeg zgloba.Što je brže vrtite to će te stvarati sve veću i veću centrifugalnu silu.U zavisnosti od tipa PowerBall-a možete generisati 18 kg pri 13.000 obrtaja u minuti.

PowerBall se može koristi kao pomoćno sredstvo u raznim sportovima:

Američkom fudbalu, streljaštvu, bagmintonu, bejzbolu, košarci, bodibildingu, kuglanju, penjanju, kriketu, biciklizmu, fitnesu, golfu, gimnastici, rukometu, hokeju, jahanju, džudou, karateu, kartingu, moto-sportovima, brdskom biciklizmu, paraglajdingu, raftingu, veslanju, ragbiju, jedrenju, skijanju, skvošu, surfovanju, plivanju, stonom tenisu, tekvondu, tenisu, triatlonu, odbojci, vaterpolu, vodenom skijanju, rvanju itd.

Zatim, bubnjari, pianisti, trubači, gitaristi itd.

Powerball možete kupiti klikom na: Powerball modeli. A detaljnije informacije možete pročitati na: NSD Powerball.

Podelite ovo:
Share This