Ne postoje jednostavno pokloni za sve…mada ako uzme se uzme u obzir zlato, dijamanti i pare, retko ali zaista retko ko može biti imun na ovakve stvari. Sobzirom da veoma mali broj ljudi može priuštiti svakome za poklon novac, dijamante, suvo zlato i brilijante, ostaje ona većina koja mora otići na rođendane i kojekakve prilike sa prilično manjom svotom novca i kupiti nešto originalno.

Mi se trudimo na našem sajtu i prodavnicama ubaciti sve poklone za koje mislimo da su van klišea. Uverite se i sami: www.gadget4gift.com

Pravila za poklone

Poklone ne treba olako shvatiti i tek tako nasumice birati i davati. Neophodno je biti obazriv i probirljiv u traženju poklona. Jedan od osnovnih razloga je pažnja i trud. Poklone ne treba tek tako davati pretpostavljenima…mislimo pre svega lično. Nego u grupi. Nikako ne smemo davati javnim službenicima jer se to spada pod mito. Sekretarici, doktoru ili medicinskoj sestri koji su nam pružili pomoć možemo dati poklon isključivo u znaku zahvaljenja. Tu spadaju i političari kojima jednostavno treba dati nogu u dupe za svoj trud i zalaganje.
“skuplji pokloni” se poklanjaju za Božić, ali mogu za Novu godinu, venčanja, useljenje i rodjendane. Ne bi trebalo poklanjati preskupe poklone, čak ni najboljim prijateljima, da ne bi bili dovedeni u neprijatnu situaciju, da se osećaju obaveznima da uzvrate istom merom. Ne treba zaboraviti i da je cveće poklon. Cveće se nosi uspravno u levoj ruci. Ukoliko se cvet nosi devojci, pristojno je kupiti cvet i njenoj majci.

Podelite ovo:
Share This