Sigurno povremeno imate problem „Šta kupiti nekome za poklon?“. Postoje osobe kojima je lako odabrati poklon. A postoje osobe kojima je teško kupiti poklon za rođendan. Tu mi stupamo na snagu i naša online prodavnica Gadget 4 Gift www.gadget4gift.com. Pored online prodavnice imamo i „realne“ stvarne radnje u Beogradu (Stari Grad, Novi Beograd, Bežanija i Banovo Brdo) i u Novom Sadu. Više informacija na našem sajtu.

Naš zadatak?

Pokloni za rodjendan su naš zadatak i mi se trudimo da ubacimo u asortiman sve ono što nije stereotip tj. kliše (već viđeno). Pokušavamo rešiti probleme jednostavnih poklona: knjige, odeća, piće ili kozmetika. Želimo ponuditi nešto atraktivno, neobično i inovativno ali takođe i nešto što je korisno, što je neodoljivo, vredno, autentično ili duhovito.

pokloni-za-rodjendane

Nismo savršeni?

Iako u našem asotimanu imamo pregršt različitih i neobičnih poklona, to ne znači da naši pokloni za rodjendan mogu sve zadovoljiti. Primamo sve kritike za i predloge. Pokloni za rodjendan, imate ideju, pošaljite nam je na mail i mi ćemo se potruditi da je ostvarimo.

Podelite ovo:
Share This