Poklon za devojku može biti problematičan samo ukoliko niste dovoljno zaljubljeni. Prvi i osnovni gde idete na sigurno i nikada ne možete pogrešiti je cveće. Zatim sledi kliše pokloni, a to su plišane figurice. To je već isfurano i otrcano. Od već viđenih poklona imate i parfem. Tu ne možete pogrešiti. Žene vole parfeme. Tu ne možete omanuti sem ukoliko ne pogrešite miris. To je već veliki rizik pogotovu ukoliko još uvek dovoljno ne poznajete svoju devojku.

 

Skupoceni pokloni

poklon-za-devojku-3

Niko mi ne može reći da žene ne vole nakit. Bio on skupocen ili ne, žene ih obožavaju…pardon…ovo NE kod skupocenog praktično je velika glupost. Što skuplje i otmenije to i bolje. Sve žene će pasti na to. Zamislite da po prvi put muvate nekog i imate novca. Vrlo jednostavno: avionska karta, Pariz večera, Cartier nakit i gotovo. Posle možete šta hoćete….da, posle se možda i pojavi ljubav…možda?!?! Baš da vidimo da li se ljubav neće roditi.

Ova vrsta poklona je već viđena kod žena li uvek uspeva. Prema tome, ostaje samo pitanje koliko volite vašu osobu? Ja znam da bih sve učinio za ženu koju volim. Stvarno poklon za devojku koju volite vredi svaki dinar ukoliko se uzajamno volite. A tek za ženu…to tek vredi…nema šta, ljubav je najvažnija stvar na svetu.

Ostali pokloni knjige, koncerti, putovanja

Vredi napomenuti i ostale već viđene poklone, a to su knjige, večera, koncert i putovanje. Kao što spomenusmo, i knjige dolaze u obzir. Ovde možete malo eksperimentisati davajući joj do znanja neke stvari koje i vi volite ali koje niste mogli na neki drugi našin da joj saopštite…ne želeći da je uvredite.

Koncert je takođe lepa stvar gde možete zajedno uživati u muzici svojih omiljenih izvođača deleći emocije i dodire. Pevati i igrati do mile volje.

I na kraju ali ne i najmanje vredno od klasičnih poklona nam ostaje putovanje. To se već može smatrati i luksuzom ukoliko se ide na egzotične destinacije. To već možete iskoristiti i za naredne korake u vašoj vezi. Jer odvesti nekog tako daleko nije tek tako puka stvar, zar ne?

 poklon-za-devojku-2

Sexy donji veš

Sexy donji veš. Samo budite obazrivi kod odabira donjeg veša, da se ne uvredi. Tu već morate bolje upoznati svoju devojku jer to već nije poklon koji biste uzeli posle samo par meseci. Ovde je neophodno temeljnije poznavanje njenih oblina.

Nesvakidašnji pokloni

U našoj grupi možete pronaći poklone koji nisu toliki kliše ili koji nisu već viđeni. mi se zaista trudimo otkloniti probleme pri odabiru poklona…naravno sa nakitom i putovanjima se ne možemo takmišiti ali zato sa plišanim figurama i te kako možemo. Pogeldajte naše poklone za lepšu polovinu: Poklone za nju.

Podelite ovo:
Share This