Tražite svetski poznatu igru Pictionary? Nema nikakvih problema, vašoj potrazi došao je kraj. Predstavljamo vam igru Picturesque. Pitate se u čemu je štos?

Vrlo jednostavno. Momci iz Srbije rešili su napraviti veoma sličnu igru ali je malo začitini tj.učiniti nekako više dinamičnom. Najveća mana originalnoj igri je da se posle nekoliko igranja nauče svi pojmovi te ih je posle lako nacrtati. E baš tu manu pokušale su naše Bradonje da začine sa poljem pantomima ili zvuk gde možete birati šta vam je lakše da uradite.

I dalje se pitate Šta je Picturesque?

Ukoliko Vas ova društvena igra asocira na Pictionary, veruj te nam, ne grešite. Picturesque je srpska verzija globalno poznate igre Pictionary i to ni manje ni više nego POBOLJŠANA verzija…jer zahteva pored crtanja i pevanje i pantomimu. Naime, igra je zaista kvalitetno odrađena i prilagođena nađem govornom području pri čemu je od orginalne igre pozajmila samo logiku igranja. Ostalo je sve novo i naše.

Cilj igre PICTURESQUE je da pomoću crtanja, pantomime ili korišćenja zvučnih efekata objasnite pojmove iz odgovarajuće kategorije sa kartice, tako napredujete po poljima na tabli i budete tim koji će prvi stići na polje KRAJ, na kojem treba tačno pogoditi pojam pre ostalih timova.

Sve detalje igre možete videti na našem sajtu klikom na Picturesque. Inače upustvo igre možete preuzeti na sajtu Gadget 4 Gift.

Podelite ovo:
Share This