Paperwallet je kompanija iz Nju Jorka (New York) koja se bavi dizajnom i proizvodnjom papirnih paperwallet novčanika od materijala Tyvek sto im omogućava vodootpornost i nepoderivost.

Veoma elastičan. Em je pride i vodootporan i dugotrajan. Vodeći računa i o očuvanju planete Zemlje valjalo bi naglasiti da je u pitanju eco-friendly tj.ekološki papir napravljen od 100% recikliranog materijala koji se danas koristi uveliko u modi.

Pošto je veoma fleksibilan, olako se menja u zavisnosti šta u njega ubacujete. Bilo da su pare ili do 12 kreditnih kartica ili vizit karti. Ono po čemu se novčanici kompanije Paperwallet razlikuju od ostalih je i angažovanje modernih i avangardnih umetnika sa svetske scene.

Ono po čemu se ovi paperwallet novčanici razlikuju od njima sličnim je dizajn u čijem su kreiranju učestvovali svetski poznati avangardni umetnici. Mi smo se potrudili da nabavimo one najprodavanije i nama napoznatije. Neka od čuvenih imena koji su radili na dizajnu ovih novčanika možete videti klikom na Dizajneri.

Paperwallet novčanike možete pogledati klikom na Paperwallet novčanici.

 

Podelite ovo:
Share This