Dragi posetioci, ponovo smo se odlučili za redizaj. Ispada da jednom godišnje osvežavamo sajt. Prinuđeni smo na ove poteze s’obzirom da se html menja. Polako se izbacuje flash iz upotrebe a forsira se html5, css i java.

html-cssU redizajnu koda vodili smo računa i o primeni html5 i css3. HTML5 sintaksa u stanju je da sama izvršava sve funkcije koje su umesto nje izvršavali drugi programi, pojačana i praćena novom verzijom CSS-a (CSS3).

 

Novosti koje nudimo ovim osveženjem je totalno responzivan dizajn. Sajt se prilagođava bilo kom uređaju u zavisnosti od njegove rezolucije. Posebno smo obratili pažnju u brzini učitavanja kod mobilnih uređaja. Duže učitavanje javiće se prvi put. Svako sledeće teći će mnogo brže.

pretragaJoš jedna novina koju smo ubacili je automatsko popunjavanje prilikom korišćenja polja pretraživanja. Prilikom kucanja pojaviće vam se proizvod koji odgovara slovima koje u momentu unosite.

 

 

 

bootstrap

Bootstrap je frejmvork za veb aplikacije, tj. softverski frejmvork koji je dizajniran tako da podrži razvoj dinamičkih veb sajtova i veb aplikacija.

 

 

 

 

fontawsamnPotom smo integrisali i ikonice sa Font Awesome.

 

 

 

Na kraju da kažemo da u nekoliko narednih dana ispravljamo greške koje do sada nismo stigli. Ukoliko naiđete na neku, slobodno nam javite. A mi ćemo se potruditi da je pronađemo i rešimo u najkraćm mogućem roku.

 

Podelite ovo:
Share This