Opet u ponudi imamo Bicycle Standard, Bicycle Seconds kao i Bicycle Jumbo karte. Cene su iste i nismo ih menjali. Ovoga puta količine su zaista pristojne i izvinjavamo se svima što smo ostali bez njih. Potrudićemo se da se to više ne ponovi.

Pored gore pomenutih špilova dobili smo i dva nova. Jedan je retro tj.obnovljena edicija posle skoro 100.godina kodnog naziva Bicycle Chainless. Valjda su ovi iz Bicycle brenda nekako postali nostalgični pa svremena na vreme ponove svoje edicije u znak poštovanja brenda starog više od 100.godina.

A drugi špil je nešto sasvim novo. I po nama, znači totalno subjektivno rečeno, jedan od najlepših špilova koje smo imali do cene od 1000 dinara. Zaista je lep…možda zato što dominira plava boja koju mi preferiramo. Takođe je i papir nekako drugačiji. Naziv drugog špila je Bicycle Flying Machines. U svakom slučaju mi nismo toooliko iskusni kao neki naši kupci ali kada mi to osetimo možete tek zamisliti kako je to kada vi iskusite taj osećaj. Ilustracije ne vredi komentarisati jer su zaista lepe kao i poleđina karata. Uostalom možete pogledati i slike.

Karte možete pogledati klikom na Karte.

slika4 slika3 slika2 slika1 chainless3 chainless2 chainless1

Podelite ovo:
Share This