Želite sebi dokazati da ste inteligentni odnosno da Vam je IQ nadprosečan? Kao što znamo postoji više različitih oblika inteligencije (socijalna, emocionalna, logičko-matematička, jezička, muzička itd) ali svi znamo koju najradije želimo dokazati i sa kojom se ljudi najviše hvale. To je naravno logičko-matematička inteligencija. Ukoliko želite sebi dokazati koliko ste pametni ili pak želite dokazati koliko je pametna vama draga osoba, onda su ovo karte za vas, odnosno karte koje želite pokloniti nekom.

Logičke karte su za kratko vreme postale apsolutni hit u svetu pre svega zbog interekcije sa mobilnim telefonom. Osmislio ih je profesor matematike iz Litvanije Kristaps Auzāns. Inače ove karte samo izgledaju kao klasičan špil karata međutim…u špilu imate 53 karte različite težine. Od 1 do 5. Poenta je pronaći rešenje svakog zadatka koji je zadat na karti? Da li ste sigurni da to možete izvesti?
Ukoliko niste sigurni da ste uspeli, onda možete aktivirati aplikaciju na telefonu da biste bili sigurni da je rešenje ispravno. Pogledajte video prezentaciju radi lakšeg kapiranja o čemu se radi.

Da malo razjasnimo. Postoji mogućnost instaliranja aplikacije na telefone sa android ili iOS operativnim sistemom koja olakšava rešavanje nekih zaista teških problema.

U ponudi imamo tri modela karata. Plave i žute, kao i sa šibicama.

Podelite ovo:
Share This