Drage nišlije, konačno smo doneli odluku o otvaranju naše prve Gadget 4 Gift prodavnice u Nišu. Počinjemo sa radom od utorka 04. marta. Našu lokaciju i naše radno vreme možete videti klikom na: Prodajna mesta. Verujemo da ćemo početkom marta početi sa radom. Još samo da se odlučimo za mesto. Kako stvari stoje to će najverovatnije biti u blizini Pobedine tačnije u samom centru grada. Kako se bude približavao mart mi ćemo na svom blogu tj.mi ćemo ovaj tekst dopunjavati informacijama o realizaciji našeg plana koje se tiče vremena i mesta. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nam ostavite komentar ispod ovog teksta. Nadamo se da ćemo ispuniti vaše želje i očekivanja.

Poslednje informacije:

Otvaramo sutra, u utorak 04.03. našu skromnu prodavnicu u Starom podzemnom prolazu kod stepenica gde je autobuska stanica. Čim siđete, mi smo u levom ćošku, ne možete nas omašiti. Ili ako se orijentišete u odnosu na Ambasador onda smo kod ulaza preko puta stepenica gde je ambasador. Prodajno mesto i radno vreme možete videti klikom na Prodajna mesta.

Mesto nase prodaje u Nisu je Stari podzemni prolaz. i dalje se trudimo da sve pocne treceg marta. Uskoro vise informacija gde u prolazu.

Dacemo sve od sebe da to bude 03.mart, tacnije sledeci ponedeljak.

Podelite ovo:
Share This