Vau, uvek smo mislili da nas ljudi nekako doživljavaju neozbiljno, kako zbog naših originalnih tekstova tako i zbog proizvoda koje nudimo. Istini na volju, nikada nismo želeli ni želeli da budemo preozbiljni. Ali da nismo baš toooliko neozbiljni i neprofesionalni govori i sledeće: dobili smo eTrustmark sertifikat, jeeeeee! Pazite ovo, pozvali su nas i na svečano uručenje…vau, moramo se skockati malo.

Šta je to pitate se sad? To je više Vama dragi kupci neki garant da iza nas ipak stoji ozbiljnost kada ste Vi u pitanju. To znači da smo opravdali poverenje koje ste nam ukazali svih ovih godina. To znači veliko hvala svima vama: HVALA, HVALA i HVALA!!!

Sada na našem sajtu u dnu stranice možete videti oznaku poverenja eTrustmark koja vama kao kupcima na Internetu garantuje da smo mi, mala porodična firma Gadget 4 Gift d.o.o. pre svega ozbiljan e-trgovac, jer je nezavisno telo proverilo uklađenost našeg sajta sa EU standardima u ovoj oblasti poslovanja. Takođe ako kliknete na taj logo eTrustmark, automatski će vas odvesti na naš sertifikat koji se u elektronskoj formi nalazi na njihovom sajtu. A sam sertifikat možete videti u našem muzeju…jednoga dana, haha.

Sada ćemo kopi+pastirati malo sadržaja sa njihovog zvaničnog sajta:

Projekat Razvoj elektronskog poslovanja koji finansira Evropska unija nastoji da pomogne Republici Srbiji da poveća konkurentnost svoje privrede jačanjem privatnog sektora, uz poseban naglasak na mala i srednja preduzeća.

Mala i srednja preduzeća i preduzetnici dobijaju direktnu podršku za učešće u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju kao inovativnim sredstvima koja će njihovim proizvodima i uslugama olakšati pristup međunarodnom tržištu i smanjiti troškove. Projekat takođe podstiče učešće potrošača u cilju što boljeg prihvatanja elektronske trgovine među građanima Republike Srbije.

Konačno, projekat pruža podršku u interakciji između državne uprave i poslovnog sektora, sa ciljem da se olakša razvoj novih tehnologija koje će omogućiti veću fleksibilnost državne uprave i pružanje boljih usluga kako domaćim, tako i međunarodnim preduzećima.

Korisnici projekta i glavni partneri su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Jedan od ciljeva projekta Razvoj elektronskog poslovanja je unapređenje kvaliteta domaćih internet prodavnica. Stoga je projekat pružio mentorsku podršku malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima posvećenim dostizanju visokih standarda u elektronskoj trgovini za dobijanje oznake poverenja (E-Trustmark).

Oznaka poverenja u elektronskoj trgovini (E-trustmark) koju dodeljuje projekat Razvoj elektronskog poslovanja u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom privrede Republike Srbije predstavlja inicijativu za uvođenje E-Trustmark principa i praksi u poslovnu zajednicu Republike Srbije.

Svrha ove oznake je uspostavljanje poverenja između internet trgovaca/pružalaca usluga i potrošača koji koriste elektronsku trgovinu.  Uspostavljanje poverenja između trgovaca i potrošača stimulisaće elektronsku trgovinu kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom tržištu i imaće pozitivan uticaj na privredu Republike Srbije.

Mala i srednja preduzeća i preduzetnici koji su stekli pravo da na svom vebsajtu prikažu oznaku poverenja projekta Razvoj elektronskog poslovanja (e-Business Development Project e-Trustmark) prethodno su prošla pažljivu procenu i dokazala da ispunjavaju kriterijume definisane u okviru projekta Razvoj elektronskog poslovanja.

Preduzeća i preduzetnici kojima je dodeljena ova oznaka poverenja dokazali su da: pružaju jasne informacije o svojoj kompaniji, posluju u skladu sa zakonom, pružaju jasne, tačne i detaljne informacije o svojim proizvodima/uslugama i procesu kupovine; informišu potrošače o njihovim pravima koja se odnose na reklamaciju i odustanak od ugovora o kupovini.

Podelite ovo:
Share This