Yoyo

Pre svega nekoliko reči o Duncan brendu. Duncan je najpoznatiji yoyo proizvođač na svetu, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama gde je dostigao kultni status. Duncan je takođe i najstariji proizvođač Yoyo-a na svetu. Svetsku slavu dostigao je 1929.godine kada je Duncan ekipa putovala širom kontinenta u želji da predstave najnoviju igračku.

Takođe je njihov izum i Butterfly oblik jojo-a. Tako da je danas to najpopularniji njihov model. Njihov slogan danas je „Ako nije Duncan onda to nije yoyo“. Danas mnoge male firme konkurišu Dankanu na ovom polju ali Dankan je i dalje neprikosnoven i najjači. Postoje i drugi, možda bolji modeli ali su svakako skuplji. Međutim, svaki takmilar u životu ima ili je bar probao Duncan modele.

U našoj ponudi možete pogledati njihove najpopularnije model…od početničkih pa do profesionalnih. Ponudu možete videti klikom na: Duncan modeli.

Kendama

Ukoliko ste se zapitali šta je Kendama onda prvo da razjasnimo šta je Kendama pre nego krenemo dalje sa opisom proizvoda. Kendama je “drevna” japanska tj.tradicionalna igračka za razvoj celokupne motorike tj.kordinacije pokreta gde se koriste pre svega ruke, brzina oka i kreativnost mozga u smišljanju i izvođenju trikova. Za više informacija pogledajte dva klipa ispod. U zadnjih desetak godina ova igračka je postala totalni hit u svetu toliko da se danas organizuju brojna takmičenja širom sveta.

Komodo Kendama je jedan od najpopularnijih kendama u izdanju Duncan brenda. Jedan od razloga je upravo i odličan odnos cene i kvaliteta. Ova kendama ima klasičan oblik i odlično izbalansiranu težinu. Komodo Kendama je odlična za svakom igrača bilo da je početnik ili profesionalac. Kendamu možete kupiti kod nas klikom na: Kendama.

Podelite ovo:
Share This