Karte su u prodaji. Sve modele možete videti klikom na Bicycle karte. Cene karata kao što smo i predvideli su porasle. Ali se i dalje trudimo da ih prodajemo ispod granice od 15 evra za koliko se inače prodaju u Evropi (sem ukoliko nisu stare količine ili sniženja). Pored ovih karata dobili smo ponovo i Shadow Master, Ghost, Black Ghost, Black Tiger i Black Arcane.

Svi oni koji su poručili putem emaila, karte šaljemo već danas. Hvala svima koji su poručili unapred. Zato smo i spremili malu nagradu. POŠTARINA JE BESPLATNA bez obzira koliko špilova poručili.  Očekujte ih sutra na vratima. Ukoliko bude bilo kakvih problema znate gde da se obratite.

Dugo očekivane Madison Rounders karte u našoj prodaji očekujemo do kraja ove nedelje. U svakom slučaju pratite ovaj članak radi više informacija. Pored Madison karata očekujemo i Bicycle Black Ghost, Black Tiger i Shadow Masters.

Ovo su samo neke od karata koje očekujemo od tridesetogišnjeg britanskog varalice:

Kings Playing Cards
Hustler Purple
Madison Rounders Playing Cards : White
Red Bordered Dealers
Madison Rounders Playing Cards: Brown
Madison Dealer Playing Cards – Erdnase Green
Rounders Playing Cards.

Ukoliko želite već sada možete rezervisati neke od modela slanjem email-a na office@gadget4gift.com. Cena koju očekujmo je oko 1599 dinara za sve nove modele karata. Nažalost, cena karata je povećana usled jačanja američke valute. Ali i dalje očekujemo da bude ispod 15 evra, tako da i dalje ostajemo povoljniji od ostalih.

Za više informacija o samom kreatoru možete dobiti klikom na Daniel Madison. Za povratak na našu online prodavnicu kliknite Gadget 4 Gift.com.

Podelite ovo:
Share This