Cast Puzzle su zaista mozgalice bez premce ukoliko tražite izazov ili sumnjate u svoju inteligenciju. Svake godine uzbace po nekoliko novih modela koje jedva čekamo nabaviti i ispuniti sve vaše zahteve.

Ukoliko se po prvi put suočavate sa Cast Puzzle mozgalicama iz Japana, nemojte odmah krenuti od najtežeg nivoa koji nosi oznaku 6. Mnogi se prevare pa misle da je nemoguće ili da je greška u samom proizvodu. Stanite i razmislite. Nije uvek poenta rešiti problem za nekoliko sati. Ponekad to može da potraje i danima. Upravo je u tome i satisfakcija. U osećaju koji vas oblije kada rešite problem.

Sve modele možete videti klikom na Cast Puzzle. Prilikom odabira možete selektovati i samo jednu težinu. Odaberite od 1. do 6. pri čemu je 6. najteži nivo. Neke hanayama mozgalice je lakšre rastaviti nego sastaviti.

Cross Puzzle

Cross Puzzle je na izgled veoma lagana mozgalica…ali varate se. Spada u jedne od najtežih koje imamo. Po ceni od samo 499 dinara imate višesatno zabavljanje. Svaka čast onima koji je reše za 5.minuta. Malo je takvih. Možete je naručiti klikom na Cross Puzzle ili doći u neku od naših prodavnica.

eureka-cross-puzzle2-746x746

Slagalice u obliku automobila

Za sve one koji su složili ove modele, kažu da su zaista lepi i obavezno kupe i drugi model. Razmera automobila je 1:43. U ponudi imamo dva modela: Ford GT40 i Lamborghini Murcielago.

car-puzzle-ford-gt-746x746 car-puzzle-lamborghini-murcielago-lp670-746x746

Podelite ovo:
Share This